Uw wensen staan centraal

WISCtest.nl biedt gedurende het hele jaar ouders en scholen de mogelijkheid om kinderen onder professionele begeleiding een WISC te laten afnemen. Afhankelijk van uw wensen maken we graag een afspraak op maat.

Direct resultaat voor een betaalbare prijs

Pedagogische onderzoeksbureaus en schoolbegeleidingsdiensten hebben vaak lange wachttijden voor pedagogisch onderzoek. Doordat WISCtest.nl zich heeft gespecialiseerd kunnen wij direct een afspraak plannen en onze tarieven laag houden.

Makkelijk en snel geregeld

Voor het inschrijven kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier op deze website. Na ontvangst van uw inschrijving is de procedure als volgt:

    1. De intake Als wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij op werkdagen binnen 48 uur telefonisch contact met u op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we kort de specifieke situatie van uw kind en maken we een afspraak voor een persoonlijke intake. Indien van toepassing spreken we dan een tijd en datum af voor de test zelf.
    2. De afspraak U ontvangt van ons via e-mail een bevestiging van de gemaakte afspraak, de testdatum en een duidelijke routebeschrijving naar onze testlocatie (OC Het Kabinet) in Utrecht.
    3. De test Op de testdag brengt u uw kind op het afgesproken tijdstip naar Het Kabinet. U hoeft niets voor te bereiden! Het afnemen van de test duurt in totaal circa 2,5 uur. We zijn gevestigd in een gezellige winkelstraat, dus u kunt ondertussen genieten van een kopje koffie in een van de cafeetjes, of even lekker winkelen.
    4. De rapportage Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons de officiële WISC-rapportage inclusief professionele interpretatie en advies. Indien gewenst kunnen we achteraf nog een adviesgesprek met u inplannen.

Nu een professioneel afgenomen WISC inclusief intake en rapportage voor slechts € 689,-

Inschrijven